Homekoira avuksi homevaurioiden löytämiseen Porista

Yritykseni KoDog Ky Homekoirat tarjoaa tarkat ja luotettavat hometutkimukset koulutettujen homekoirien tekemänä. Palvelen Porissa sekä Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella.

Kysy lisää palveluistani tai tilaa hometutkimus!

Homekoiran tekemä hometutkimus Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla

Tarjoan homekoiran tekemät hometutkimukset ja homekartoitukset Porissa sekä koko Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen (Pori, Ulvila, Kankaanpää, Parkano, Ikaalinen, Rauma, Eura, Huittinen, Forssa, Loimaa, Turku, Sastamala, Tampere) alueella. Asiakkaiden pyynnöstä palveluni ovat kuitenkin tarvittaessa käytettävissä muuallakin Suomessa.

Suosittelen sinua tekemään hometarkastuksen, mikäli vähänkään epäilet homevauriota, rakennuksessa piileskelevä home voi nimittäin aiheuttaa vakavia terveyshaittoja.

Mahdollisen homevaurion selvittäminen kannattaa aloittaa hälyttämällä hätiin KoDog Ky:n homekoira. Koiran tarkka nenä on puolueeton, nopea ja luonnonmukainen hometutka.

Ota minuun yhteyttä, mikäli haluat tilata homekoiran tekemän hometutkimuksen kotiisi tai muuhun kiinteistöösi.
Hinnoittelu on alkaen 235 €, sis. alv.

Tilaa koulutettu homekoira kodin hometutkimuksiin Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksestä

Yritykseni KoDog Ky Homekoirat palvelee sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita. Tavoitteenani on aina palvella asiakasta nopeasti, joustavasti ja turhia kustannuksia välttäen. Teen yhteistyötä korjausrakentajien kanssa ja opastan sinua mielelläni löytämään oikeat tahot mahdollisten jatkotutkimusten tekemistä varten.

Tervetuloa asiakkaaksi

KoDog Ky Homekoirat tarjoaa homekoiratutkimukset vuosien tuomalla vankalla osaamisella ja kokemuksella. Tilaamalla homekoiran tekemään kotisi hometutkimuksen saat:

1. Asiakaslähtöistä ja rehtiä palvelua

Hometutkimus tehdään jokaisen asiakkaan omista lähtökohdista, ja jokaisesta tutkimuksesta laaditaan raportti, joka lähetetään asiakkaalle sähköpostitse koiran tekemän hometutkimuksen jälkeen.

2. Asiantuntemusta ja ammattitaitoa

Minulla on yli 30 vuoden kokemus virkakoirien kanssa toimimisesta. Koiran avulla home saadaan havaittua jopa 97 %:n varmuudella.

3. Koirien ilmaisuvarmuus ja ärsykekontrolli

Homekoirat ovat koulutettuja ilmaisemaan, jos ne havaitsevat homeen hajun. Koira ei ilmaise muita ärsykkeitä tutkimuksen aikana.

Hometutkimuksen hinnasto

Koira auttaa hometutkimuksessa havaitsemalla homeen hajun ja ilmaisemalla sen ohjaajalle. Hometutkimuksen aikana koiran ilmaisemat paikat valokuvataan ja merkitään rakennuksen pohjapiirrokseen myöhempiä toimenpiteitä varten. Tutustu alla tutkimuksen hintoihin. Tutkimushintaan lisätään matkakuluja 0,72 €/km.

Tarkastusten hinnat määräytyvät kohderakennuksen neliöiden mukaan.

Alkaen 235€+alv

Laajennetut sekä erikoiskohteet laskutan sopimuksen mukaan. Tutkimukseen sisältyy valmistautumisohjeet ja raporttituloste.

Tapaa koiranohjaaja Keijo Kodis ja koirat

Minulla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus koiranohjaajien sekä virkakoirien kouluttamisesta puolustusvoimien sotakoirien koulutuskeskuksesta Niinisalossa, jossa työskentelin kouluttajana ja osastonjohtajana. Keskityimme erikoisetsintäkoirien osalta erityisesti ase- ja räjähdysaine-etsintä- (AES, arms explosives-searching dog) sekä huumekoirien kouluttamiseen. Aktiivipalvelukseni jälkeen vuonna 2004 perustin yritykseni muutaman homekoirakoulutuksen pioneeritoiminnan Suomessa aloittaneen reservikoiranohjaajan innoittamana.

Työssäni apuna toimivat saksanpaimenkoirat Hari ja vielä koulutusaiheessa oleva Speck. Koulutan koirat itse.

Ammattini lisäksi olen aina osallistunut Saksanpaimenkoira-rotujärjestön piirissä tapahtuvaan harrastustoimintaan, muun muassa käyttöominaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vuonna 2009 osallistuin EU:n tukeman homekoirahankkeen ohjausryhmään suunnittelemalla Suomen ensimmäisen homekoiraohjaajien koulutusohjelman Keski-Pohjanmaan Maaseutuopiston Kannuksen yksikölle.

Olen myös toiminut opettajana Winnovan järjestämillä hajuerottelukursseilla vuodesta 2010 lähtien. Kursseilta valmistui muun muassa lude-, kaukolämpövuoto-, malmi-, kuusenjuurikääpä-, tryffeli-, sairaalabakteeri-, hukkakaura, home- ja hypokoiria. Yksi vuosikurssi on jatkanut eri tutkimuslaitosten kanssa yhteistyötä kehittäen sairauksien tunnistamista näytteistä hajuerottelun avulla (Wise Nose).

Tutustu myös Facebook-sivuihini!

Tilaa koulutettu homekoira kodin hometutkimuksiin Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi