Luotettava ja tarkka homekoiratutkimus Porista

KoDog Ky Homekoirat tekee homekoiratutkimukset Porissa sekä koko Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Teen 3–4 tutkimusta päivässä, sillä koiria ei ole hyvä rasittaa liikaa.

Tutustu palveluihini ja hinnastoon alla ja ota yhteyttä tilataksesi kotiisi tai muuhun kiinteistöösi homekoiratutkimus!

Tietoa homekoirista

Homekoiratutkimuksessa hyödynnetään koiran luontaista kykyä aistia hajut ihmistä huomattavasti tarkemmin ja luotettavammin. Osa koiraroduista soveltuu erinomaisen hyvin hajuaistin varassa tehtävään tutkimus- ja etsintätyöhön; tällaisia koiria hyödynnetään myös hometutkimusten tekemisessä.

Homekoiran kanssa työskennellessä ihmisen tulee huomioida erityisesti kaksi tärkeää asiaa: koira kykenee aistimaan hajut myös silloin, kun ihminen ei ja toisaalta, vain ihminen kykenee selvittämään, mistä haju muodostuu – koiran tehtävä on vain ilmaista, kun se aistii hajun.

Miten toimimme

Tehtyäsi tilauksen, lähetän sinulle sähköpostitse ennakkomateriaalia, jossa kuvaan tarkemmin koiran työskentelyä sekä ohjeistan, miten koiran tuloon tulee valmistautua. Teen myös lähtökohtahaastattelun, joka tullaan liittämään sinulle lopuksi toimitettavaan raporttiin. Käyn materiaalit ja lähtökohtahaastattelun vielä yhdessä kanssasi läpi saapuessani koiran kanssa tekemään tutkimusta.

Tutkimuksessa käyn itse ensin aistinvaraisesti läpi tilat kanssasi: tarkistan, onko tilassa näkyviä vaurioita tai riskirakenteita. Sen jälkeen koira tekee työnsä eli antaa ilmaisun, mikäli havaitsee homevaurioon viittaavan hajun. Otan valokuvat koiran ilmaisupaikoista ja lisään raporttiin mukaan rakennuksen pohjapiirroksen, johon on numeroitu kaikki paikat, joissa koira on ilmaissut havainneensa hajun. Paikkoihin, joihin koira tekee ilmaisun, tehdään aina jatkotutkimus, esimerkiksi rakennustekniset tutkimukset tai kuntotutkimus.

Toimitan raportin sinulle sähköpostitse viimeistään seuraavana päivänä.

Tilaa homekoiratutkimus Porissa tai Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Saat meiltä nopean ja luotettavan tiedon mahdollisista homevaurioista!
Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi